Naša obuka

Da li postoji razlika u obuci kandidata u auto školi? Da, naravno da postoji. Trudimo se da Vam ne obećavamo da ćete sve završiti u roku od mesec dana, da garantujemo da ćete ispit položiti iz prve i razne bajke. Na našem sajtu nećete nigde pročitati da smo najbolji ili da smo samo mi pravi izbor. To je ono što nas izdvaja od drugih. Pre svega smo za dogovor sa kandidatom oko realizacije časa i načina rada. Nismo svi isti i napredak je kod svakog kandidata drugačiji. Trudimo se da budemo najbolji što možemo. Takodje postoji dogovor izmedju zaposlenih i odgovornih da se ne koriste raznorazna pomagala i repere u odredjenim radnjama (primer parkiranje). Flašice, tačkice, drvca ne koristimo kako bismo Vas naučili da parkirate ili uradite polukruzno okretanje. Voznja noću, po kiši po snegu je sastavni deo obuke i ne izbegavamo vremenske uslove. Jedina smo auto škola koja svoje kandidate vodi u odredjene servise kako bi im pružila najviše informacija o samom vozilu i naučila Vas svim potrebnim veštinama.
Nauči da zakrpiš gumu!
Zato, jer vozila novije generacije nemaju rezervni točak!
Gde sipati i koju tečnost?
Ostalo neka bude poslovna tajna. Vožnja u grupi, simulacija izbegavanja prepreka, forsirano kočenje, simulacija voznje u alkoholisanom stanju su samo deo obuke koju Vam pružamo. Nadamo se da smo Vam predstavili deo naše obuke i želju da Vi našom zaslugom a obostranom saradnjom budete bolji od drugih.

abeceda voznje
abeceda voznje youtube

Youtube

Ideja ABCede vožnje je da kandidatima približimo vožnju na jedan drugačiji način. Akcenat stavljamo na bezbednu vožnju i na unapređivanje vozačkih veština kandidata na nivo kakav do sada niste videli. Samo deo naših ideja i planova možete videti na našem Youtube kanalu na kome ćemo prikazivati neke od stvari kroz koje ćete proći u toku obuke. Kanal je još uvek relativno mlad ali budite ubeđeni da će uskoro na njemu biti prikazani sasvim drugačiji koncepti.

Naša obuka

Naša obuka ne podrazumeva učenje parkiranja na poligonu gde su idealni uslovi, već u uslovima realnog saobraćaja. Trudimo se da vas naučimo razlici između vožnje u naselju i vožnje van naseljenog mesta. Smatramo da parkiranje ne treba da učite samo na poligonu gde su idealni uslovi, već pokušate da naučite parkiranje u saobraćaju gde svako ima svoj način parkiranja. Da naučite da razlikujete vožnju u gradskim uslovima saobraćaja i vožnju van naselja. U sklopu obuke, svakom našem kandidatu ćemo omogućiti obuku u odredjenim servisima. To podrazumeva obuku koju će Vam pružiti stručno lice. Nećemo Vam opisivati šta spada u takav vid obuke jer je namenjeno za kandidate našeg centra. Detalje mozete pogledati na nekim snimcima. Ova usluga se ne naplaćuje i spada u redovnu cenu obuke. Ne smanjuje se broj predvidjenih časova u auto školi.

obuka voznje
kurs voznje

Napredne tehnike voznje

Napredni kurs podrazumeva dodatnu obuku. Obuka koja nije predvidjenja pravilnikom. Za A kategoriju koristimo noćne čunjeve, skakaonice, simulacije prepreka i još mnoge vežbe u zavisnosti od mogućnosti kandidata. Za B kategoriju koristimo razne prepreke koje je naš tim osmislio i smatra da su važne za usavršavanje tehnika vožnje. Provlačenja, slalom vožnja, vožnja pod pritiskom, simulacija vožnje u alkoholisanom stanju su samo deo obuke koju pružamo.

Developed by ZIST Solutions